15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Σπάει τα ρεκόρ η Αντέλ! Ξανά στην κορυφή μετά από 6 χρόνια απουσίας

    Η Αντέλ, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο μουσικό στερέωμα, έχει εντυπωσιάσει το κοινό με το ταλέντο και τα τραγούδια της. Το όνομά της “παίζει” συχνά στις πρώτες θέσεις, όμως το νέο της τραγούδι “Easy On Me”, το πρώτο της κομμάτι εδώ και έξι χρόνια, κατέκτησε την κορυφή στις πωλήσεις στη Βρετανίας, καταρρίπτοντας σειρά ρεκόρ. Μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του, το “Easy On Me” κατέχει πλέον την πρώτη θέση στην κατάταξη στη Βρετανία των singles με 217.300 πωλήσεις, τον μεγαλύτερο αριθμό από την κυκλοφορία του “Shape of You” του Εντ Σίραν το 2017 (226.800 πωλήσεις), ανακοίνωσε σε ένα δελτίο Τύπου ο οργανισμός αρμόδιος για τις κατατάξεις.

    Για 3η φορά στην κορυφή

    Είναι το τρίτο τραγούδι της Αντέλ που κατακτά αυτήν τη θέση, σύμφωνα με το Official Charts Company. Με περισσότερες από 24 εκατομμύρια ακροάσεις μονάχα στη Βρετανία, το τραγούδι έσπασε, επίσης, το ρεκόρ με τη μεγαλύτερη ακρόαση στο διαδίκτυο στη χώρα την εβδομάδα της κυκλοφορίας του, ένα ρεκόρ που κατείχε από το 2019 το “7 rings” της Αριάνα Γκράντε (16,9 εκατομμύρια ακροάσεις).

    Το κομμάτι αναδείχθηκε, επιπλέον, σε εκείνο με τις περισσότερες πωλήσεις στην ψηφιακή εκδοχή του, σε μία εβδομάδα, για όλο το 2021, με 23.500 ψηφιακές πωλήσεις. Το “Easy On Me” είναι το πρώτο single του πολυαναμενόμενου άλμπουμ “30”, του πρώτου της Βρετανίδας τραγουδίστριας έπειτα από έξι χρόνια μακριά από τη μουσική. Η Λονδρέζα καλλιτέχνιδα, που ζει στο Λος Άντζελες, μιλάει για τις δυσκολίες που σηματοδότησαν το πέρασμά της στα τριάντα, το διαζύγιό της έως τη σκληρή διακοπή της καριέρας της.

    Δείτε το επίσημο video του τραγουδιού:

    Διαβάστε επίσης: Being the Ricardos: Εντυπωσιάζει η Νικόλ Κίντμαν στο ρόλο της Λουσίλ Μπολ (trailer) (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles