24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Διέρρευσαν τα specs του Asus VivoTab Note 8

    Λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίασή του στη CES, η Asus από σφάλμα (?) της διέρρευσε το user manual του επερχόμενου Windows tablet της, του VivoTab Note 8.

    ASUS-VivoTab-Note-8

    Με βάση αυτές τις πληροφορίες, λοιπόν, το VivoTab Note 8 θα τρέχει Windows 8.1 και θα έχει οθόνη 8 ιντσών με IPS panel και ανάλυση 1280×800 pixels. Υπεύθυνο για τις επιδόσεις του θα είναι το Intel Atom Z3740 chipset με τέσσερις πυρήνες σε συχνότητα έως 1,86 GHz και 2 GB μνήμης RAM. Ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης θα είναι 32 ή 64GB και θα επεκτείνεται μέσω microSD κάρτας, ενώ η συσκευή θα έχει επίσης δύο κάμερες των 5 και 1,2 MPixels αλλά και θα έρχεται με stylus που θα αποθηκεύεται στην ειδική υποδοχή του tablet.

    Λογικά εντός των ημερών θα επιβεβαιωθούν επισήμως τα παραπάνω και θα μάθουμε περισσότερα για το πότε να περιμένουμε το Asus VivoTab Note 8, ενώ η τιμή του αναμένεται να αγγίζει τα $299.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles