21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Spotify: Αποκάλυψε το Netflix Hub με soundtracks από δημοφιλείς σειρές

    Με την αύξηση των premium subscribers το 3ο εξάμηνο του έτους, το Spotify ανήκει στους ωφελημένους της πανδημίας. Οι άνθρωποι στράφηκαν στις μουσικές πλατφόρμες προκειμένου να ψυχαγωγηθούν. Ωστόσο, όσο ο ανταγωνισμός με την Apple Music μεγαλώνει, αναζητά τρόπους να παρουσιάσει νέα χαρακτηριστικά προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους στους “κόλπους” του.

    Στο πλαίσιο αυτό, το Spotify ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες ότι προχώρησε στην δημιουργία νέου hub, που επιτρέπει στο κοινό να ακούει όλα τα επίσημα soundtracks, playlists και podcasts που σχετίζονται με τις σειρές του Netflix. Το Netflix Hub περιλαμβάνει λίστες από δημοφιλείς σειρές όπως τα Casa de Papel και Bridgerton και επίσημα soundtracks όπως αυτό του Squid Game. Η σουηδική εταιρεία αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ότι στο hub περιλαμβάνονται επίσης και podcasts, που σχετίζονται με το Netflix, όπως τα OK, Netflix Is A Daily Joke, και The Crown: The Official Podcast.

    Διαβάστε επίσης: The Tragedy of Macbeth: Ο Denzel Washington επιστρέφει στη νέα ταινία του Joel Coen – Δείτε το trailer (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles