17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Spotify. Ανακοινώθηκε η δυνατότητα free streaming μέσω smartphones και tablets

    Η αναμενόμενη εκδήλωση του Spotify στην Νέα Υόρκη πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα και η δημοφιλής υπηρεσία μουσικής ανακοίνωσε αυτό που είχε ήδη διαρρεύσει, δυνατότητα δωρεάν streaming και για Android και iOS συσκευές.

    spotify

    To Spotify Free on mobile είναι ένα χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να έχετε την αγαπημένη σας μουσική, χωρίς συνδρομή και στη φορητή σας συσκευή. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η λειτουργία στα smartphones βασίζεται στο shuffle feature, την τυχαία δηλαδή αναπαραγωγή κομματιών ενός καλλιτέχνη ή μίας playlist που θα επιλέξετε και όχι μόνο στην αναπαραγωγή με διαφημίσεις όπως η free desktop έκδοση της συσκευής. Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε τον καλλιτέχνη ή την playlist της προτίμησής σας, δεν μπορείτε όμως να ακούσετε ένα συγκεκριμένο κομμάτι ή κάποια με τη σειρά της προτίμησής σας, παρά μόνο με τυχαία επιλογή. Όσο για τις διαφημίσεις, εμφανίζονται ανά κάποια τραγούδια, όπως και στο web.

    Ειδικότερα για τα tablets, η νέα δωρεάν υπηρεσία του Spotify προσφέρει δυνατότητα επιλογής όποιου κομματιού επιθυμείτε όπως ακριβώς και στα PC (με διαφημίσεις).

    Στο ίδιο event ανακοινώθηκε η υποστήριξη της υπηρεσίας σε 20 νέες χώρες καθώς και τη δυνατότητα streaming όλων των albums των Led Zeppelin (θα προστίθενται σταδιακά) αποκλειστικά από το Spotify.

    spotify-mobile

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles