21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Spotify: Τέλος στο shuffling για χάρη της Adele

    Μετά από μερικά χρόνια αποχής, η Adele επέστρεψε δυναμικά με νέο άλμπουμ και ανανεωμένη εμφάνιση. Ο νέος δίσκος της «30» κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να σπάσει τα ρεκόρ, αφού αποτελεί μια δουλειά που προέκυψε μέσα από αρκετές προσωπικές δυσκολίες της τραγουδίστριας και αμέσως αγαπήθηκε από το κοινό.

    Η παρατήρηση της Adele

    Η Adele εκτός από την αίσθηση που έκανε με τα νέα της τραγούδια, έρχεται να φέρει και μια αλλαγή στο Spotify. Η δημοφιλής μουσική υπηρεσία σταμάτησε να αναπαράγει τα τραγούδια ενός άλμπουμ με τυχαία σειρά (shuffling), έπειτα από σχετική παρατήρηση της Adele. Μέχρι τώρα, όταν ο χρήστης πατούσε το κουμπί play σε ένα άλμπουμ, το Spotify αναπαρήγαγε τα τραγούδια με τυχαία σειρά. Πλέον, για τους premium συνδρομητές το κουμπί Play αναπαράγει τα τραγούδια ενός άλμπουμ με τη σειρά που εμφανίζονται σε αυτό.

    Η τραγουδίστρια ανέφερε τα εξής:

    «Δεν δημιουργούμε άλμπουμ με τόση φροντίδα και σκέψη για τη σειρά των κομματιών χωρίς λόγο. Η τέχνη μας διηγείται μία ιστορία και οι ιστορίες πρέπει να ακούγονται όπως είχαμε σχεδιάσει. Ευχαριστώ Spotify που άκουσες» έγραψε η Adele, με το Spotify να απαντά αργότερα: «Οτιδήποτε για σένα».

    Διαβάστε επίσης:

    Spotify: Lyrics σε πραγματικό χρόνο σε όλες τις χώρες

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles