22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ό,τι πρέπει να γνωρίζεις για το σημερινό Spring Forward event της Apple πριν πραγματοποιηθεί

    Λίγο μετά το τέλος του MWC 2015, η Apple οργανώνει το δικό της “Spring Forward” event. Η σημερινή εκδήλωση της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί στο San Francisco και η ώρα έναρξής της έχει προγραμματιστεί στις 7 μ.μ. ώρα Ελλάδος.

    apple-spring-forward

    Όλες οι πληροφορίες σημειώνουν πως επίκεντρο της εκδήλωσης θα είναι, φυσικά, το Apple Watch, έτσι θα μάθουμε λεπτομέρειες για το έξυπνο ρολόι της εταιρείας, που θα διατεθεί στην αγορά τον επόμενο μήνα. Αναμένεται να έχουμε αναλυτική ενημέρωση για τις τιμές των διαφόρων εκδόσεων, πληροφορίες για το “κρίσιμο” ζήτημα της αυτονομίας του, καθώς και άλλα στοιχεία για τη συσκευή που θα αποτελέσει το επόμενο big launch της αμερικανικής εταιρείας, όπως επίσης και συγκεκριμένες εφαρμογές που θα υποστηρίζει.

    Apple-Watch-UI

    Ωστόσο, οι φήμες θέλουν την Apple να μην περιορίζεται σε αυτό το νέο για το σημερινό event. Πιθανότατα, λοιπόν, θα γνωρίσουμε και νέο MacBook Air, που μάλλον για πρώτη φορά θα ανακοινωθεί σε έκδοση με Retina Display. Το νέο “Air” αναμένεται, σύμφωνα με κάποια reports, να είναι ένα μοντέλο στις 12 ίντσες (προς το παρόν, η Apple διαθέτει 11ιντσα και 13ιντσα μοντέλα) ενώ ενδέχεται να τροφοδοτείται από τους νέους Broadwell επεξεργαστές της Intel. Επιπλέον, ίσως δούμε και αναβαθμισμένες εκδόσεις των υπάρχοντων μοντέλων.

    Σε άλλες… εκπλήξεις, ίσως μάθουμε νέα σχετικά με Apple TV (ίσως μία 4K έκδοση), ενώ θεωρείται δεδομένο ότι σήμερα η Apple θα διαθέσει και την έκδοση iOS 8.2 του mobile OS της. Περισσότερα σε μερικές ώρες από το San Francisco.

    Να σημειώσουμε ότι αν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε live το event, η Apple έχει διαθέσιμο streaming είτε μέσω ενός dedicated channel του Apple TV set-top box (6.2 ή νεότερο) είτε μέσω Safari browser στο λειτουργικό OS X (10.6.8 ή νεότερη έκδοση) αλλά και μέσω iOS devices (iOS 6 και νεότερες εκδόσεις). Παρακολουθήσετε το στο Apple.com/live.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles