22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Square Enix: Στο «στόχαστρο» των hackers το Final Fantasy 14

    Στο «στόχαστρο» των hackers έχουν βρεθεί το τελευταίο διάστημα οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη βιομηχανία του gaming, αφού μετά τη μεγάλη διαρροή του GTA 6, η Square Enix προειδοποιεί τους παίκτες του Final Fantasy 14 για επιθέσεις και προτείνει να αλλάξουν τα passwords στο λογαριασμό τους.

    Σύμφωνα με την εταιρεία, τις τελευταίες μέρες δέχτηκε επίθεση από third party, που ως στόχο είχε να αποκτήσει πρόσβαση στο Account Management System της Square Enix. Αυτό το επιχείρησαν χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό από διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και passwords, που απέσπασαν από online υπηρεσίες άλλων εταιρειών.

    Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Square Enix, η εταιρεία έχει προχωρήσει στη διαδικασία επίλυσης του προβλήματος, αφού έχει περιορίσει ήδη την πρόσβαση σε λογαριασμούς που θεωρεί ότι έχουν εισέλθει hackers. Οι παίκτες που θα βρουν απαγόρευση κατά την είσοδο στον λογαριασμό τους, θα λάβουν ένα email από την εταιρεία το οποίο θα εξηγεί αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν.

    Διαβάστε επίσης:

    Wild Hearts: gameplay trailer 7 λεπτών για το επερχόμενο hunting game

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles