19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Squid Game 2: Κι επίσημα πράσινο φως από το Netflix! Ποιοι είναι οι βασικοί χαρακτήρες που επιστρέφουν

    Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζουμε ότι η δημοφιλής κορεάτικη σειρά του Netflix Squid Game δε θα σταματήσει στον πρώτο κύκλο, αν και η δεύτερη σεζόν όπως όλα δείχνουν, θα αργήσει αρκετά. Τουλάχιστον όπως έγινε γνωστό και επίσημα, το Squid Game 2 πήρε το πράσινο φως από το Netflix και υπολογίζεται ότι θα κάνει πρεμιέρα μάλλον κάποια στιγμή μέσα στο 2024. Με αφορμή μάλιστα την επιβεβαίωση για την 2η season, κυκλοφόρησε και ένα twitter post που φιλοδοξεί να μας βάλει στο κλίμα (ασχέτως εάν θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά από τη στιγμή που ο πρώτος κύκλος χρειάστηκε 12 χρόναι για να ολοκληρωθεί). Σε αυτό το σύντομο teaser πρωταγωνιστεί η γνωστή τρομακτική παιδική κούκλα, Young-hee,  η οποία έγινε σήμα κατατεθέν της δημοφιλούς σειράς…

    Και μπορεί να… θέλουν τον χρόνο τους μέχρι τα νέα επεισόδια να φτάσουν στη γνωστή streaming πλατφόρμα, ωστόσο αυτό βέβαια, δεν εμποδίζει το δημιουργό της, Hwang Dong-hyuk, να κάνει σχέδια για τη συνέχεια, μερικά από τα οποία έχει αρχίσει να αποκαλύπτει το τελευταίο διάστημα.Γνωρίζουμε ήδη ότι στο Squid Game 2 θα υπάρξουν επιστροφές. Πριν λίγες μέρες μάλιστα, ο Hwang Dong-hyuk ανέφερε ότι σίγουρα θα δούμε ξανά στους δέκτες μας τον Gi-hun και τον Front Man. Τον Gi-hun υποδύθηκε ο ηθοποιός Lee Jung-jae και είναι ο πρωταγωνιστής του Squid Game που επιβιώνει από τα θανατηφόρα παιχνίδια του πρώτου κύκλου. Άλλωστε η επιστροφή του μαρτυράται από την τελευταία σκηνή.

    Ο Front Man είναι ο χαρακτήρας με τη μαύρη μάσκα που υποδύεται ο superstar Lee Byung-hun. Πρόκειται για τον κακό της υπόθεσης, ο οποίος στρέφει τον έναν παίκτη εναντίον του άλλου, προκειμένου να κατακτήσουν το χρηματικό έπαθλο. Μάλιστα, μερικές εβδομάδες νωρίτερα, ο Hwang Dong-hyuk είχε αποκαλύψει και την πιθανή επιστροφή της Hwang Dong-hyuk, η οποία με κάποιο τρόπο θα “αναστηθεί” και θα παίξει κάποιο ρόλο στη συνέχεια της ιστορίας. Δεν σας κρύβουμε ότι ανυπομονούμε και το κυριότερο μας έχει κινήσει την περιέργια να δούμε τα παιχνίδια που θα πρωταγωνιστούν στην 2η season του Squid Game!

    Διαβάστε επίσης:

    Better Call Saul 6: Το αχτύπητο δίδυμο του Breaking Bad επιστρέφει για να ταράξει τα νερά (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles