21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Στα σκαριά νέα τριλογία Spider-Man με τον Tom Holland

    Το Spider-Man: No Way Home από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του «έσπασε» τα ταμεία, αποτελώντας μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες των τελευταίων ετών. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον εξαιρετικά δημοφιλή Tom Holland, τον οποίο οι fans ανυπομονούν να δουν ξανά με τη στολή του Ανθρώπου- Αράχνη.

    Παρά τα πρόσφατα σχόλια του ίδιου του ηθοποιού, ο οποίος χαρακτήρισε πιθανό να σταματήσει να υποδύεται τον Peter Parker στο μέλλον, η παραγωγός Amy Pascal αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι το “Spider-Man: No Way Home” δεν είναι η τελευταία ταινία Spider-Man που θα δούμε με τον Holland, τουλάχιστον σύμφωνα με το παρόν πλάνο.

    Η ίδια δήλωσε:

    «Αυτή δεν είναι η τελευταία ταινία που θα κάνουμε με τη Marvel. Δεν είναι η τελευταία ταινία Spider-Man. Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε την επόμενη με τον Tom Holland και τη Marvel, απλώς δε θα αποτελεί μέρος των τριών ταινιών που προηγήθηκαν. Τώρα θα προχωρήσουμε στην επόμενη τριλογία».

    Η εκπρόσωπος της Sony Pictures επιβεβαίωσε ότι η Marvel και η Sony θα συνεχίσουν να συνεργάζονται, αφού έχουν προχωρήσει σε συμφωνία που περιλαμβάνει τις ταινίες Spider-Man.

    Διαβάστε επίσης:

    James Gunn: Διαψεύδει τις φήμες για τηλεοπτικές εμφανίσεις του Henry Cavill στο ρόλο του Superman

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles