13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    To iPhone 5 μόλις “μας τελείωσε”. Σταματάει η κυκλοφορία του!

    Μπορεί η σημερινή εκδήλωση στο Cupertino να έκρυβε δύο νέα iPhone (5S και 5C), μία ακόμη είδηση που βγήκε στο παρασκήνιό της ωστόσο, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

    Αναφερόμαστε στο ότι το iPhone 5, το πλέον πρόσφατο μοντέλο της Apple πριν τις σημερινές ανακοινώσεις, σταματάει να διατίθεται πλέον.

    iphone 5 discontinued

    Μία τέτοια κίνηση δε συνηθιζόταν έως τώρα από την αμερικανική εταιρεία, δεδομένου ότι χρησιμοποιούσε τα προηγούμενα μοντέλα της ως “οικονομικές” προτάσεις σε σχέση με τις νέες ανακοινώσεις, διαθέτοντάς τα στις χαμηλές κατηγορίες τιμής (δωρεάν και στα 99 δολάρια με τα γνωστά αμερικανικά “δίχρονα” συμβόλαια).

    Τώρα τα πράγματα αλλάζουν, δεδομένου ότι η Apple διαθέτει δύο νέες προτάσεις, με το iPhone 5C να αποτελεί την οικονομικότερη αυτών, καθώς η τιμή του φτάνει τα 99 και 199 δολάρια για τις εκδόσεις των 16 και 32GB αντίστοιχα (με συμβόλαιο δύο ετών στην άλλη άκρη του Ατλαντικού)

    Έτσι, σύμφωνα με τη λογική της Apple, το iPhone 5 “πεθαίνει” και, σε μία κίνηση-έκπληξη, το iPhone 4S παραμένει διαθέσιμο (δωρεάν με δύο χρόνια συμβόλαιο).

    Ποιος είναι ο λόγος; Ίσως το iPhone 5 να ήταν μία αρκετά ακριβή πρόταση για να παίξει το ρόλο της “free” παλαιότερης επιλογής και από την άλλη η παρουσία του 5C -που είναι αρκετά κοντά σ’ αυτό σε specs αλλά με διαφορετική εμφάνιση (πλαστική και πολύχρωμη)- να αφήνει λιγότερο χώρο για παλαιότερες προτάσεις στην αγορά.

    Όπως και να έχει, δεν έχεις άλλη επιλογή από το να αποχαιρετήσεις το iPhone 5. Τουλάχιστον, έχεις δύο νέες και μία παλαιότερη επιλογή.

    Related Articles

    16 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles