21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Star Trek Beyond: “Yποτιμάς την ανθρωπότητα”

    Το νέο trailer του επερχόμενου Star Trek: Beyond είναι σαφέστατα περισσότερο στο κλίμα του διάσημου sci-fi franchise σε σχέση με το πρώτο όπου ο Justin Lin είχε δώσει ένα αλά Fast and Furious αέρα στην ταινία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα κάνει εκπτώσεις στη δράση. Σίγουρα θα ποντάρει και πάλι πολλά στο καλογυρισμένο sci-fi θέαμα ενώ η παρουσία του Idris Elba στο ρόλο του villain Krall είναι από τα γερά χαρτιά του σεναρίου, κάτι που φαίνεται και στο trailer.

    star trek beyond

    O Krall λοιπόν θα είναι η μεγάλη απειλή των Chris Pine (Captain James T. Kirk), Zachary Quinto (Spock), Karl Urban (Bones), Simon Pegg (Scotty) και Zoe Saldana (Uhura), που θα δουν το Enterprise να δέχεται μία άνευ προηγουμένου επίθεση που θα τους αναγκάσει να το εγκαταλείψουν. Το story αγνοεί τα δρώμενα του Star Trek Into Darkness και προτιμά την γνωστή πεπατημένη του “five year mission”, όπου το πλήρωμα εξερευνά τις αχαρτογράφητες περιοχές του διαστήματος.
    Το Star Trek: Beyond θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιουλίου στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, γιορτάζοντας έτσι με κάθε επισημότητα τα 50 χρόνια από την προβολή της ιστορικής τηλεοπτικής σειράς που προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 8 Σεπτεμβρίου του 1966 στο NBC και η οποία επιστρέφει και πάλι. 
    Το Star Trek: Beyond θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 21 Ιουλίου. 

    https://www.youtube.com/watch?v=HzWIGFiGrlA

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles