13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Star Wars: Jedi Survivor! Επίσημο το sequel στο εξαιρετικά επιτυχημένο Fallen Order! (teaser trailer)

    Εδώ και αρκετό καιρό ακουγόταν έντονα η φήμη που ήθελε την Respawn και την Lucasfilm Games να έχουν στα σκαριά το sequel του Star Wars: Jedi Fallen Order. Τελικά ο… «καπνός» συνοδευόταν και από φωτιά, καθώς όπως έγινε γνωστό το Fallen Order πρόκειται να αποκτήσει sequel! Το νέο game που θα συνεχίσει την ιστορία του Cal Kestis, ενός εκ των λιγοστών Jedi που επιβίωσαν από το Order 66 του Emperor Palpatine, σε ένα επικό ταξίδι που αναμένεται να ξετρελάνει τους fans του σύμπαντος που δημιούργησε ο George Lucas.

    Σύμφωνα με τους developers, το Jedi Survivor θα λαμβάνει χώρα 5 χρόνια μετά τα γεγονότα του Fallen Order, με τον Cal και τον φιλαράκο του BD-1 να εξακολουθούν να βρίσκονται στο στόχαστρο της Αυτοκρατορίας. Η Respawn αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι το Jedi Survivor αναμένεται να εμπλουτίσει και να επεκτείνει ακόμη περισσότερο το dynamic combat που είδαμε στο πρώτο game της σειράς, ενώ ο Cal θα αποκτήσει νέες δυνάμεις, ενισχύοντας την σύνδεση του με την Δύναμη. Εξυπακούεται ότι όλα αυτά θα είναι επενδεδυμένα με μπόλικη εξερεύνηση και κινηματογραφική πλοκή που θα κόβει την ανάσα. Το πολυαναμενόμενο sequel στο Fallen Order, είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει εντός του 2023 για PS5, PC και Xbox Series X και μια πρώτη γεύση μπορείτε να πάρετε από το teaser trailer που μόλις κυκλοφόρησε…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles