13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Star Wars: Μέσα στο dressing room των Stormtroopers

    Τα έχουμε πει. Μέχρι την άφιξη του The Force Awakens στις αίθουσες όλος ο πλανήτης θα κινείται σε ρυθμούς Star Wars. Το WIRED για παράδειγμα κατάφερε και μπήκε στο σετ της ταινίας, μία μοναδική αποκλειστικότητα που θα την παρουσιάσει στο επερχόμενο 01.16 issue. Και μάλιστα δεν μπήκε σε κάποιο τυχαίο δωμάτιο, αλλά στο dressing room των stormtroopers. 

    stormtrooper

    Στις λίγες φωτό που έχουν παίξει ως πρόγευση, το θέαμα είναι εντυπωσιακό από τις ατελείωτες στολές, την καινούργια Stormtrooper version που έφτιαξε ο costume designer Michael Kaplan (Blade Runner, Star Trek). Την οποία όπως αποκάλυψε εμπνεύστηκε από το iPhone!
    Όπως εξήγησε επειδή οι stormtroopers είναι άσπροι και πλαστικοί, το μυαλό του πήγε κατευθείαν στην Apple. O Kaplan προτίμησε μία πιο καθαρή γραμμή, χωρίς εξογκώματα και άλλες “ανωμαλίες” στην στολή, χωρίς να ξεφύγει από το βασικό μοτίβο που έχει καθιερωθεί κινηματογραφικά εδώ και 40 χρόνια. Φυσικά το υλικό που χρησιμοποιήθηκε είναι πολύ καλύτερο από εκείνο των ’70s, κάνοντας το πιο ανθεκτικό στη “μάχη” αλλά και στους extras που φόρεσαν την στολή. Το νέο τεύχος του WIRED όπου θα υπάρχει όλο το αφιέρωμα αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου.

    stormtrooper1 stormtrooper2 stormtrooper3 stormtrooper4 stormtrooper5

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles