14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Star Wars: The Bad Batch: Νέο trailer πριν την πρεμιέρα στο Disney Plus

    Η Lucasfilm έδωσε στη δημοσιότητα ακόμη ένα trailer για τη 2η σεζόν του Star Wars: The Bad Batch, την επερχόμενη animated σειρά που θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 4 Ιανουαρίου με τα πρώτα δύο επεισόδια. Το video αποκαλύπτει την κατάσταση που επικρατεί μετά τα γεγονότα της πρώτης σεζόν. Οι fans θα δουν την ομάδα να αναλαμβάνει νέες αποστολές που θα τους οδηγήσουν σε επικίνδυνα μέρη.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, το Star Wars: The Bad Batch ακολουθεί τα χνάρια μιας ομάδας επίλεκτων και πειραματικών κλώνων της Bad Batch, που ψάχνουν τα πατήματά τους σε έναν γαλαξία που αλλάζει με γοργούς ρυθμούς, ως άμεσο αποτέλεσμα του Clone War. Τα μέλη της Bad Batch διαφέρουν γεννετικά από τα αδέρφια τους της Clone Army και διαθέτουν ικανότητες που τους καθιστούν άκρως αποτελεσματικούς στρατιώτες και πιστό πλήρωμα.

    Στη σειρά ακούγονται οι φωνές των Dee Bradley Baker, Michelle Ang, Rhea Perlman, Noshir Dalal, Wanda Sykes.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέο ρεκόρ για το επικό “Top Gun: Maverick” με τον Tom Cruise (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles