20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Star Wars: The Bad Batch: Όλα όσα γνωρίζουμε για τον 3ο κύκλο

    Ο τελευταίος κύκλος του «Star Wars: The Bad Batch», από την Lucasfilm, είναι τώρα διαθέσιμος, αποκλειστικά στο Disney+. Αυτός είναι ο τρίτος κύκλος της αναγνωρισμένης απο τους κριτικούς animated σειράς, η οποία αποτελεί το spin-off του βραβευμένου με Emmy «Star Wars: Ο Πόλεμος των Κλώνων». Τα τρία πρώτα επεισόδια του τελευταίου κύκλου είναι τώρα διαθέσιμα. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com.

    Στον επικό τελευταίο κύκλο της σειράς, η ομάδα δοκιμάζει τα όριά της στον αγώνα για την επανένωση με την Ομέγκα, καθώς αυτή αντιμετωπίζει τις δικές της προκλήσεις, μέσα σε ένα απομακρυσμένο αυτοκρατορικό εργαστήριο. Με την ομάδα
    διασκορπισμένη και αντιμέτωπη με απειλές από όλες τις πλευρές, αναζητούν απροσδόκητους
    συμμάχους, αναλαμβάνουν επικίνδυνες αποστολές και εφαρμόζουν όλα όσα έχουν μάθει για να απελευθερωθούν από την Αυτοκρατορία.

    Δείτε το trailer του Star Wars: The Bad Batch

    Το «Star Wars: The Bad Batch» επιδεικνύει ένα ταλαντούχο καστ φωνών, όπως αυτές των Dee Bradley Baker (American Dad!), Michelle Ang (Fear the Walking Dead: Flight 462), Keisha Castle- Hughes (Whale Rider), Jimmi Simpson (Westworld), Noshir Dalal (It’s Pony) και Wanda Sykes (The Upshaws).

    Η παραγωγή της σειράς είναι από τους Dave Filoni (Ahsoka, The
    Mandalorian), Athena Portillo (Star Wars: Ο Πόλεμος των Κλώνων, Star Wars: Οι Επαναστάτες), Brad Rau (Star Wars: Οι Επαναστάτες, Star Wars: Η Αντίσταση), Jennifer Corbett (Star Wars: Η Αντίσταση, NCIS) και Carrie Beck (Ahsoka, The Mandalorian), με τον Josh Rimes (Star Wars: Η Αντίσταση, Star Wars: Visions) ως συν-εκτελεστικό παραγωγό και τον Alex Spotswood (Star Wars: Ο Πόλεμος των Κλώνων, Star Wars: Οι Επαναστάτες) ως senior παραγωγό. Ο Rau είναι επίσης σκηνοθέτης της σειράς με τον Corbett ως επικεφαλή σεναριογράφο.

    Διαβάστε επίσης:

    X-Men ’97: Τι γνωρίζουμε για τη νέα σειρά της Marvel Animation στο Disney+

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles