21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Star Wars: Τον Οκτώβριο το Tales of the Jedi στο Disney Plus (trailer)

    Το Tales of the Jedi, μια animated Star Wars σειρά από τους δημιουργούς του «The Clone Wars», έρχεται στο Disney Plus αυτόν των Οκτώβριο, σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν στο πλαίσιο του D23.

    Η σειρά περιλαμβάνει 6 διαφορετικά κεφάλαια που ακολουθούν το Jedi από την prequel τριλογία. Στο νέο trailer, ρίχνουμε μερικές ματιές στους Anakin Skywalker, Ahsoka Tano (που αποκτά επίσης δικό της live action show), Count Dooku, Qui-Gon Jinn, Yoda, Mace Windu και άλλους.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Το Tales of the Jedi έρχεται από τον δημιουργό Dave Filoni, ο οποίος έχει εργαστεί πάνω σε πολλά animated και live-action Star Wars projects, από το The Clone Wars μέχρι το The Mandalorian. Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει ο Charles Murray και ο Nathaniel Villanueva, που και οι δύο έχουν συνεργαστεί με το Filoni σε προηγούμενα Star Wars animated projects.

    Το Tales of the Jedi θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus στις 26 Οκτώβριου.

    Διαβάστε επίσης:

    The Mandalorian: O Mando και ο Grogu επιστρέφουν! Δείτε το πρώτο trailer της Season 3!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles