20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Starfield: Ανακοινώθηκε νέα ημερομηνία κυκλοφορίας (trailer)

    Το Starfield, ο μεγάλος επερχόμενος τίτλος της Bethesda, απόκτησε νέα ημερομηνία. Η κυκλοφορία του video game αρχικά μετατέθηκε για το πρώτο μισό του 2023 και πλέον οι fans μπορούν να το περιμένουν στις 6 Σεπτεμβρίου.

    Σε ένα νέο video, ο game director Todd Howard ανέφερε ότι η Bethesda και η Microsoft έχουν οργανώσει ένα event για τις 11 Ιουνίου, προκειμένου να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι.

    «Τον Ιούνιο, σκοπεύουμε να σας μεταφέρουμε στο studio και να σας δώσουμε μια χορταστική γεύση στο δικό μας Starfield direct, είπε ο Howard. «Υπάρχουν τόσα πολλά που έχουμε ακόμα να σας δείξουμε». Το Starfield showcase θα ακολουθήσει το ετήσιο Xbox showcase της Microsoft στις 11 Ιουνίου.

    Το παιχνίδι ανακοινώθηκε το 2018 μαζί με το The Elder Scrolls 6 και ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 2022. Παρόλα αυτά, το λανσάρισμα μετακινήθηκε για το 2023, γεγονός για το οποίο ζήτησε συγγνώμη η κεφαλή του Xbox, Phil Spencer. Το Starfield θα κυκλοφορήσει σε PC και Xbox Series X και θα είναι διαθέσιμο μέσω Xbox Game Pass.

    Διαβάστε επίσης:

    ΦΗΜΗ: Μέσα στο 2023 η ανακοίνωση του GTA 6

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles