15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Starfield: Ξεπέρασε το Skyrim στο Steam με 330.000 ταυτόχρονους παίκτες

    Όπως ήταν αναμενόμενο, το sci-fi RPG της Bethesda, το Starfield, είδε μια σημαντική άνοδο παικτών στο Steam το πρώτο Σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας του, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου. Το πολυσυζητημένο video game είχε περισσότερους από 330.000 ταυτόχρονους παίκτες σύμφωνα με το SteamDB.

    Το νούμερο αυτό τοποθετεί το Starfield πάνω από το Skyrim, το οποίο έσπασε το ρεκόρ με πάνω από 287.000 όταν κυκλοφόρησε το 2011. Ωστόσο, είναι ακόμα πολύ πίσω από το νούμερο ένα παιχνίδι της Bethesda, το Fallout 4, το οποίο είχε σχεδόν 473.000 ταυτόχρονες το 2015. Πρόκειται για ένα μεγάλο αριθμό από κάθε άποψη, όμως αποτελεί μόνο ένα κομμάτι της πίτας που περιλαμβάνει επίσης την έκδοση του παιχνιδιού στο Microsoft Store και τις κονσόλες Xbox Series X/S.

    Το αφεντικό του Xbox, ο Phil Spencer, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι το Starfield είχε ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο ταυτόχρονους χρήστες σε όλες τις πλατφόρμες. Και αυτός ο αριθμός περιλαμβάνει όχι μόνο τους ανθρώπους που αγόρασαν το παιχνίδι, αλλά και τους συνδρομητές του Game Pass που ήταν αρκετά περίεργοι για να πειραματιστούν με το Starfield. Σημειώνεται ότι το Game Pass δεν υπήρχε όταν το Skyrim και το Fallout 4 βγήκαν για πρώτη φορά στην αγορά.

    Διαβάστε επίσης:

    Στις 14 Σεπτεμβρίου λανσάρισμα για το Dune: Spice Wars

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles