23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η εκκίνηση των Windows 8 είναι κατά 55.26% πιο γρήγορη από αυτή των Windows 7

    Κοντεύει σχεδόν ένας χρόνος από το συνέδριο BUILD, όταν η Microsoft παρουσίασε το λειτουργικό που ισχυριζόταν ότι κάνει εκκίνηση πολύ πιο γρήγορα από τους προκατόχους του και καταναλώνει πολύ λιγότερη μνήμη. Από τότε, έχουμε «πιάσει» στα χέρια μας το Consumer Preview και πρόσφατα το Release Preview των Windows 8 κι έχουμε μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις.

    Η υπόσχεση της ομάδας της Microsoft εκπληρώνεται, όπως φαίνεται από μία εκτενή μελέτη που έκανε το PC Mag.com, τα Windows 8 υπερτερούν των 7 σε ένα σωρό σημεία, ακόμα και πριν την τελική τους μορφή.

    Οι πιο εντυπωσιακές επιδόσεις όμως, σύμφωνα με τις δοκιμές του PCMag, είναι στην εκκίνηση και τον τερματισμό. Δείτε τους αριθμούς:

    Εκκίνηση Windows 7: 38 δευτερόλεπτα

    Εκκίνηση Windows 8: 17 δευτερόλεπτα (!!!)

    Τερματισμός Windows 7: 12.2 δευτερόλεπτα

    Τερματισμός Windows 8: 9.9 δευτερόλεπτα

    Γιατί είναι σημαντικό αυτό; Πέρα από το γεγονός ότι τα Windows 8 έδειξαν πολύ καλή συμπεριφορά και στην ταχύτητα πλοήγησης , ή στην αναπαραγωγή βίντεο οι παραπάνω μετρήσεις δεν είναι σημαντικές για τον λόγο που φαντάζεστε. Είναι σημαντικές γιατί αποδεικνύουν ότι τα Windows 8 είναι πολύ καλά παραμετροποιημένα για tablets και ότι σημαίνει πως θα «τρέχουν» πολύ ικανοποιητικά και σε συσκευές με χαμηλότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, άρα και οικονομικότερες.

    Κι όλα αυτά πριν την επίσημη κυκλοφορία. Που σημαίνει πως έχουμε ακόμα να εντυπωσιαστούμε για πάρα πολλά χαρακτηριστικά.

    Δείτε τη δοκιμή του PC Mag εδώ

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles