13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Steam Deck: Οι scalpers (δυστυχώς) ήδη… έπιασαν δουλειά!

    Δεν έχουν περάσει αρκετές μέρες από την επίσημη ανακοίνωση της πολλά υποσχόμενης φορητής κονσόλας της Valve, Steam Deck και οι scalpers από ότι φαίνεται… «έπιασαν» δουλειά! Μπορεί το release της υβριδικής αυτής PC – κονσόλας να τοποθετείται στα τέλη του έτους, όμως οι scalpers (που προφανώς «μυρίζονται» έλλειψη στη διαθεσιμότητα του Steam Deck μέσα στους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του) έχουν ήδη να «πουλάνε» την κονσόλα της Valve σε γνωστές πλατφόρμες όπως το eBay σε… αστρονομικές τιμές!

    Συγκεκριμένα, κάποιοι «εξυπνάκηδες» που ψάχνουν για… κορόιδα διαθέτουν το Steam Deck έναντι 5.000$, ενώ η κανονική τιμή του ανέρχεται στα 399$! Όπως μπορείτε πρόκειται για στυγνούς εκμεταλλευτές και η όλη κατάσταση εμπεριέχει και το στοιχείο της γελοιότητας από τη στιγμή που αναφερόμαστε κιόλας σε ένα προϊόν που δεν έχει δει καν το φως της ημέρας! Ουσιαστικά εάν κάποιος πέσει στην παγίδα, κάνει pre-order στο pre-order του προϊόντος και αυτό είναι το καλό σενάριο… γιατί στο κακό σενάριο απλά θα πρόκειται για μια απάτη και ο «ανυποψίαστος» χρήστης θα έχει δαπανήσει πολλές χιλιάδες δολάρια για να αγοράσει… αέρα! Εξυπακούεται ότι σε αυτή τη φάση μας είναι πολύ δύσκολο να προβλέψουμε την πορεία που ενδεχομένως να έχει το Steam Deck, άρα λοιπόν δεν γνωρίζουμε εάν οι scalpers θα μπορέσουν να πουλήσουν την “πραμάτεια” τους. Ωστόσο ένα πράγμα θα πρέπει να το βάλετε καλά στο μυαλό σας: Μην αγοράζετε ΠΟΤΕ από απατεώνες και scalpers!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles