19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Steve Ballmer στην WSJ. “Παραιτήθηκα γιατί είμαι έμβλημα μίας παλιάς εποχής”

    Σε συνέντευξή του στην WSJ, ο Steve Ballmer αναφέρεται στην απόφασή του να αφήσει τη θέση του CEO της Microsoft, αλλά και τους λόγους που την προκάλεσαν..

    Η πρόθεση του Ballmer να αφήσει τα “ηνία” της Microsoft μέσα στον επόμενο χρόνο έγινε γνωστή τον Αύγουστο και, όπως εξηγεί τώρα, ήταν οι πιέσεις του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, αλλά και η επίγνωση του ποιος είναι που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

    “Ίσως είμαι έμβλημα μίας παλιάς εποχής και πρέπει να προχωρήσουμε” σημειώνει σχετικά ο Ballmer. “Όσο και αν αγαπώ πάντα αυτό το οποίο κάνω, ο καλύτερος τρόπος για τη Microsoft να περάσει σε μία νέα εποχή είναι ένας νέος ηγέτης που θα επιταχύνει τις αλλαγές”.

    “Είμαι ένα μοτίβο” συνεχίζει ο Ballmer, “το οποίο στο τέλος της ημέρας πρέπει να σπάσουμε”, εξηγώντας γιατί πιστεύει ότι η Microsoft μπορεί να αλλάξει γρηγορότερα χωρίς την παρουσία του…

    Και ενώ οι φήμες σχετικά με το ποιος θα τον αντικαταστήσει γίνονται όλο και πιο έντονες (εδώ η τελευταία), ο ίδιος δηλώνει ότι δεν έχει ιδιαίτερα σχέδια για το επόμενο εξάμηνο. Θα μείνει στη Microsoft σαν director, ενώ έχει επίσης προσφορές για να διδάξει σε πανεπιστήμια ακόμη και να γίνει… προπονητής στην ομάδα basket του γιου του…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles