18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Στη δημοσιότητα το story video του Halo Wars 2!

    Η εταιρία 343 Industries δημοσιοποίησε ένα νέο βίντεο, που προσφέρει στους φαν μια ματιά στην ιστορία που εκτυλίσσεται στο επερχόμενο και πολυαναμενόμενο RTS-sequel, το Halo Wars 2.

    Μετά από δεκαετίες πολέμου, τα νέα γενναία μέλη της ομάδας «UNSC Spirit of Fire» ξύπνησαν μυστηριωδώς σε ένα αρχαίο λιμάνι γνωστό με το όνομα «Κιβωτός». Στο Halo Wars 2, ο Captain Cutter και η ομάδα του θα αντιμετωπίσουν μια από της μεγαλύτερες απειλές της ανθρωπότητας, τους Banished,  μια άγρια και ισχυρή φατρία των Brute, την οποία ηγείται ένας πονηρός και μοχθηρός πολεμιστής με τον όνομα Atriox.

    sdfsdf

    Το Halo Wars 2 προσφέρει real-time στρατηγική. Ετοιμάσου να ηγηθείς στρατούς από «Σπαρτιάτες» και άλλες Halo πολεμικές δυνάμεις, όπως οι Warthogs, οι Scorpions και κάποιες καινούργιες σε έναν άγριο πόλεμο ενάντια σε έναν τρομακτικό νέο εχθρό στο μεγαλύτερο πεδίο μάχης στην ιστορία του Halο.

    Το αρχικό Halo Wars (κυκλοφόρησε το 2009) επαναπροσδιόρισε την κατηγορία της real-time στρατηγικής σε κονσόλες και το Halo Wars 2 πρόκειται να οδηγήσει αυτή την εξέλιξη ακόμα παραπέρα με ένα υβρίδιο από προσανατολισμένες στη δράση και κλασικές τακτικές παιχνιδιού. Ο βετεράνος δημιουργός παιχνιδιών, Creative Assembly (Total War: Rome II, Total War: Shogun 2) προσφέρει εδώ και δεκαετίες την RTS εμπειρία στον κόσμο του Halo και παραδίδει ένα παιχνίδι, το οποίο θα διασκεδάσει τους παίχτες που είναι πρωτάρηδες στα στρατηγικά παιχνίδια, και θα προκαλέσει και θα βραβεύσει τους RTS ειδικούς.

    Το παιχνίδι Halo Wars 2 θα κυκλοφορήσει στο Xbox One και στο PC στις 21 Φεβρουαρίου 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles