18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Στην αγορά των audiobooks μπαίνει το Spotify

    Το Spotify κατάφερε να κερδίσει το κοινό τα τελευταία χρόνια, αποτελώντας πλέον μια εφαρμογή συνώνυμο της μουσικής. Η εταιρεία όμως επέκτεινε τις δραστηριότητές της πρόσφατα, συστήνοντας στο κοινό τo Spotify Audiobooks.

    Το Spotify άρχισε να εμπλέκεται στην αγορά των audiobooks από την προηγούμενη χρονιά, όμως τώρα λάνσαρε στις ΗΠΑ την υπηρεσία. Οι Αμερικανοί, σε πρώτη φάση, θα μπορούν να ακούσουν μουσική, podcasts και βιβλία σε μια μόνο εφαρμογή, ανεξάρτητα αν πληρώνουν απλή ή premium συνδρομή. Σε αντίθεση όμως με τη μουσική και τα podcasts στο Spotify, τα audiobooks δε θα είναι δωρεάν.

    Η νέα προσθήκη επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάσουν τα βιβλία και μπορούν να τα κρατήσουν για πάντα. Η πλατφόρμα περιλαμβάνει περισσότερες από 300.000 επιλογές, που οι συνδρομητές μπορούν επίσης να αξιολογούν με την ψήφο τους.

    Ενώ το Spotify Audiobooks είναι προς το παρόν διαθέσιμο στις ΗΠΑ, η εταιρεία σκοπεύει να επεκτείνει την υπηρεσία και σε άλλες χώρες σύντομα.

    Διαβάστε επίσης:

    Η JBL επιστρέφει… Start Together, JBL Forever! Έτοιμοι για το νέο ξεκίνημα;

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles