13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Στην κορυφή του box office το θρίλερ «Knock at the Cabin»

    Το «Avatar: The Way of Water» αποτέλεσε τον απόλυτο πρωταγωνιστή στις κινηματογραφικές αίθουσες για 7 εβδομάδες, ήρθε όμως η ώρα να παραδώσει τη σκυτάλη σε μια νέα ταινία που τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού.

    Στην κορυφή του box office βρίσκεται πλέον το θρίλερ «Knock at the Cabin» και ακολουθεί στη δεύτερη θέση η κωμωδία «80 for Brady». Η ταινία της Universal Pictures με προϋπολογισμό 20 εκατ. δολάρια έκανε εισπράξεις το πρώτο σαββατοκύριακο κυκλοφορίας σε αμερικανικές και καναδικές αίθουσες 14,2 εκατ. δολάρια. Παρόλα αυτά, η 15η ταινία του M. Night Shyamalan έχει το χαμηλότερο σημείο εκκίνησης όσον αφορά τις εισπράξεις στην καριέρα του.

    Βασισμένη στο μυθιστόρημα «The Cabin at the End of the World», το οποίο κυκλοφόρησε το 2018, η ταινία προσκαλεί τους θεατές να παρακολουθήσουν την ιστορία μιας οικογένειας. Δύο πατέρες και η κόρη τους κάνουν διακοπές σε μια απομακρυσμένη καλύβα αγροτικής περιοχής, μέχρι τη στιγμή που θα αποτελέσουν απρόσμενο στόχο εισβολέων. Παρά το γεγονός ότι οι επισκέπτες δηλώνουν ακίνδυνοι, δένουν τους γονείς και φέρνουν την οικογένεια αντιμέτωπη με απίστευτα ερωτήματα.

    Διαβάστε επίσης:

    Creed III: Αντιμέτωπος με το παρελθόν ο Adonis στο νέο trailer

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles