13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Στην Κύπρο ο CEO του ΜΤΝ Group Rob Shuter: Ικανοποίηση για τις επιδόσεις της MTN Κύπρου

    mtn ceo rob shuter

    Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποίησαν πριν λίγες μέρες ο CEO του MTN Group, Rob Shuter, και ο Ismail Jaroudi, Αντιπρόεδρος της Ευρύτερης Περιοχής Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, ο κ. Shuter, αναγνωρίζοντας τις υψηλές επιδόσεις της MTN Κύπρου για το 2017, συναντήθηκε και συνεχάρη τη διοίκηση και το προσωπικό της ΜΤΝ Κύπρου για τις προσπάθειές τους.

    Όπως σημειώνεται από πλευράς ΜΤΝ, οι προσπάθειες αυτές, ανέδειξαν την ΜΤΝ Κύπρου όχι μόνο ως τον πιο ταχέως αναπτυσσόμενο τηλεπικοινωνιακό πάροχο στην Κύπρο, αλλά και μια από τις κορυφαίες εταιρείες τηλεπικοινωνιών σε όλη την Ευρώπη, καθώς σημείωσε 10% αύξηση στον κύκλο εργασιών της σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Συγκεκριμένα, η ΜΤΝ αύξησε τους συνδρομητές κινητής κατά 7% σε περίοδο 12 μηνών ενώ η αύξηση των συνδρομητών σταθερής τηλεφωνίας και Internet έφτασε το 44%. Επιπρόσθετα καταγράφηκε αύξηση των χρηστών mobile internet , καθώς προστέθηκαν 59,000 χρήστες και η κίνηση δεδομένων διευρύνθηκε κατά 2,3 δισεκατομμύρια MB.

    Αναφερόμενος στο θέμα αυτό, ο CEO της ΜΤΝ Κύπρου Philip Van Dalsen, επεσήμανε ότι: «Η ΜΤΝ είναι μια εδραιωμένη ηγετική δύναμη στην αγορά τηλεπικοινωνιών της Κύπρου και για ακόμη μια φορά το αποδεικνύουμε με στοιχεία και δείκτες», και προσέθεσε: «Αυτό που μας κάνει ακόμη πιο υπερήφανους όμως, είναι ότι οι προσπάθειές μας κατατάσσουν την ΜΤΝ Κύπρου στην κορυφή των ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών παρόχων που σημειώνουν 10% αύξηση στον κύκλο εργασιών τους σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Πρόκειται για έναν στόχο που είχαμε υποσχεθεί ότι θα πετύχουμε. Η υπόσχεσή μας για προσφορά κορυφαίας εμπειρίας στους πελάτες μας μέσω των συνεχών επενδύσεων στις υποδομές μας καθώς επίσης και η δέσμευση να είμαστε συνώνυμο της καινοτομίας και της εισαγωγής νέων τεχνολογιών στην Κύπρο, μας κατέστησαν ως το δίκτυο με τη μεγαλύτερη 4G κάλυψη στη χώρα».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles