15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Στις 14 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του iPhone 13

    Στις 14 Σεπτεμβρίου αναμένεται να παρουσιάσει τα νέα iPhone 13 η Apple, στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσής της που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

    Τα νέα κινητά της εταιρείας, με βάση όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, είναι τα iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max. Υπάρχει επίσης ένα ενδεχόμενο, η Apple να ανακοινώσει νέα Apple Watch και AirPods.

    Τι να περιμένουμε από τη νέα σειρά

    Σχετικά με το σχεδιασμό της νέας σειράς, δεν αναμένονται εκπλήξεις. Διαρροές όμως θέλουν η σειρά iPhone 13 να προσφέρει μεγαλύτερο πηνίο φόρτισης σε σύγκριση με την οικογένεια συσκευών iPhone 12. Οι ισχυρότεροι μαγνήτες για το MagSafe είναι μια άλλη φήμη που κυκλοφόρησε πρόσφατα και φαίνεται να συμβαδίζει με την πληροφορία αυτή. Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που ίσως δούμε στα iPhone 13 είναι η δυνατότητα αστροφωτογραφίας. Όπως στα Google Pixel.

    Αν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, τότε το mode θα ενεργοποιείται αυτόματα μόλις ο χρήστης στρέψει την κάμερα προς τον ουρανό, το βράδυ. Η Apple ίσως προσθέσει και το Portrait Mode video στα νέα iPhones, ώστε ο χρήστης να “παίζει” με το depth of field μετά την καταγραφή του video. Η ultra-wide κάμερα θα έχει φακό 6 στοιχείων σε σχέση με τον τωρινό των 5 στοιχείων. Το διάφραγμα του φακού της θα αυξηθεί σημαντικά στο f/1.8 (από f/2.4). Όσο για τους τηλεφακούς στα Pro και Pro Max μοντέλα, μάλλον θα έχουν εστιακό μήκος 65mm και διάφραγμα f/2.2.

    Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στην ιστοσελίδα της, όπως τα προηγούμενα events της Apple ,από την αρχή της πανδημίας του COVID-19. Είναι προγραμματισμένη για τις 8:00μ.μ. ώρα Ελλάδος.

    Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

    Διαβάστε επίσης:

    Θες iPhone 13; Πούλα το iPhone 12 όσο είναι…νωρίς

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles