18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Στις 22 Οκτωβρίου ο 2ος κύκλος της σειράς Locke & Key: Δείτε το trailer

    Η σειρά του Netflix “Locke & Key” κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να αφήσει καλές εντυπώσεις και να αποκτήσει ένα φανατικό κοινό που περίμενε καρτερικά την ανακοίνωση του δεύτερου κύκλου. Αυτό το μαγικό μυστήριο βασίζεται στα δημοφιλή κόμικς των Τζο Χιλ και Γκάμπριελ Ροντρίγκεζ και ξετυλίγει το κουβάρι μιας παράξενης ιστορίας.

    Μετά τη δολοφονία του πατέρα τους, τρία αδέρφια μετακομίζουν με τη μαμά τους στο πατρικό του, όπου ανακαλύπτουν μαγικά κλειδιά που ξεκλειδώνουν δυνάμεις και μυστικά.

    Η δεύτερη σεζόν θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια και θα είναι διαθέσιμη από 22 Οκτωβρίου στο Netflix. Μάλιστα κυκλοφόρησε κι ένα απολαυστικό teaser trailer.

    Δες στη συνέχεια το video:

    Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Darby Stanchfield, Laysla De Oliveira, Aaron Ashmore, Petrice Jones και Griffin Gluck.

    Διαβάστε επίσης:

    West Side Story (2021): Πολλά υποσχόμενο το τρέιλερ του νέου μιούζικαλ του Steven Spielberg (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles