20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Στις 25 Ιουλίου η κυκλοφορία του Resident Evil: Death Island

    Η Sony Pictures Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα ένα trailer για το Resident Evil: Death Island, ένα νέο CG animated film που έρχεται να προστεθεί στη δημοφιλή σειρά της Capcomin Resident Evil. To video αποκαλύπτει ότι το film θα κυκλοφορήσει σε Blu-ray Disc, 4K UHD, DVD  και ψηφιακά στις 25 Ιουλίου. Στις 7 Ιουλίου θα παίξει και στους κινηματογράφους της Ιαπωνίας.

    Η Sony Pictures Entertainment περιγράφει την ιστορία ως εξής: Ο πράκτορας της D.S.O. Leon S. Kennedy έχει αποστολή να σώσει τον Dr. Antonio Taylor από τους απαγωγείς, όταν μια μυστηριώδης γυναίκα ματαιώνει την καταδίωξή του. Εν τω μεταξύ, ο πράκτορας της B.S.A.A. Chris Redfield ερευνά το φαινόμενο των ζόμπι στο Σαν Φρανσίσκο, όπου η αιτία της μόλυνσης δεν μπορεί να προσδιοριστεί. Το μόνο κοινό που έχουν τα θύματα είναι ότι όλοι επισκέφθηκαν πρόσφατα το νησί Alcatraz. Ακολουθώντας αυτό το στοιχείο, ο Chris και η ομάδα του κατευθύνονται προς το νησί, όπου τους περιμένει o…. τρόμος.

    To Resident Evil: Death Island είναι sequel του Resident Evil: Vendetta, το οποίο βγήκε στους κινηματογράφους το 2017.

    Είναι η τρίτη CG-animated ταινία του εν λόγω franchise, μετά το Resident Evil: Degeneration του 2008 και το Resident Evil: Damnation του 2012.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Ιούνιος: «Made in Oslo», «Lucky Hank» και «Quantum Leap» στα Novacinema

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles