22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Στις 27 Οκτωβρίου οι μεγάλες ανακοινώσεις της Apple στους Mac, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις

    Οι φήμες ότι η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει νέα Mac έως τα τέλη Οκτωβρίου “οργιάζουν” εδώ και καιρό και τώρα ένα report του άκρως αξιόπιστου site Recode βάζει στα παιχνίδι και ημερομηνία. Σύμφωνα με αυτή η ανακοίνωση θα γίνει σε event της αμερικανικής εταιρείας που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Οκτωβρίου.

    macbook-pro

    Η Apple πραγματοποίησε για τελευταία φορά μία σημαντική ενημέρωση στους κορυφαίους MacBook Pro της πίσω στο 2012. Από τότε έχει κάνει κάποια μικρότερα updates, όπως προσθέτοντας Retina Display αλλά και Force Touch trackpad, ωστόσο έχει καθυστερήσει μία ριζική ανανέωση.

    Άλλες φήμες σχετικά με τις ανακοινώσεις που ετοιμάζει η Apple στον τομέα των Mac περιλαμβάνουν πληροφορίες για έναν νέο iMac desktop, MacBook Air αλλά και MacBook Pro, μαζί με ένα 5Κ monitor. Φημολογείται μάλιστα ότι το MacBook Pro θα είναι ελαφρύτερο από το υπάρχον μοντέλο, με περισσότερο… flat πληκτρολόγιο με “Dynamic Function Row” ή touchscreen OLED strip αντί για τα standard function keys.

    Οι πωλήσεις των υπολογιστών Mac φαίνεται να αντιστέκονται σε μία πτωτική τάση που αντιμετωπίζει η αγορά των PC κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, αλλά ακόμη και οι υπολογιστές της Apple παρουσίασαν πτώση πωλήσεων το τρέχον έτος, σύμφωνα με την παγκόσμια εταιρεία ερευνών IDC.

    Κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου, οι πωλήσεις Mac μειώθηκαν σε 4,4, από τα 4,8 εκατομμύρια την ίδια περίοδο ένα χρόνο πριν, με πολλούς χρήστες της Apple πιθανώς βέβαια να κρατούν στάση αναμονής για το νέο lineup. Μέσα στον Οκτώβριο θα έχουμε σίγουρα νέα προϊόντα και σίγουρα θα είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέροντα…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles