15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Στις 4 Σεπτεμβρίου ο 6ος κύκλος του Rick and Morty

    Υπό τον ήχο των Black Sabbath επιστρέφει η σειρά Rick and Morty, αφού πρόσφατα κυκλοφόρησε το trailer για την επερχόμενη 6η σεζόν. Τα πράγματα φαίνονται… εκρηκτικά, καθώς ο Rick και η οικογένειά του δραπετεύουν σε εναλλακτικές διαστάσεις και ο Jerry δείχνει εξαιρετικά ανήσυχος σε αυτό το πρώτο video που δίνει μια μικρή γεύση από τη συνέχεια της περιπέτειας του τρελού επιστήμονα και του εγγονού του.

    Το εν λόγω video παράλληλα αποκαλύπτει και την ημερομηνία πρεμιέρας της δημοφιλούς σειράς που είναι η 4η Σεπτεμβρίου 2022. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το πρόγραμμα, το Rick and Morty είναι μια animated σειρά με επεισόδια διάρκειας μισής ώρας που παρουσιάζουν τη ζωή ενός ψυχασθενούς επιστήμονα που συνεχώς αναγκάζει τον εγγονό του να παίρνει μέρος σε εξαιρετικά επικίνδυνες αποστολές σε διαφορετικά σύμπαντα. Οι πρώτες 5 σεζόν είναι διαθέσιμες για προβολή στο HBO Max.

    Δείτε στη συνέχεια το νέο trailer:

    https://youtu.be/WOkeB4ZTjFM

    Διαβάστε επίσης:

    Ντοκιμαντέρ για τον Mark Zuckerberg ετοιμάζει το BBC (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles