16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Στις 9 Σεπτεμβρίου επιστρέφει το Cobra Kai! Δείτε την ένταση να κορυφώνεται στο πρώτο trailer

    Οι ταινίες Karate Kid έκαναν “πάταγο” τη δεκαετία του ’90 και για το λόγο αυτό η αναβίωσή τους, μέσα από τη σειρά Cobra Kai του Netflix, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Τώρα βρισκόμαστε εν αναμονή της 5ης σεζόν, η οποία μάθαμε επιτέλους πότε θα βγει στον “αέρα”. Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer του show, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στη streaming υπηρεσία στις 9 Σεπτεμβρίου. Το trailer αποκαλύπτει ότι η ένταση θα κορυφωθεί και οι πρωταγωνιστές θα κληθούν να υπερβούν για ακόμη μια φορά εαυτόν.

    Στο τέλος της 4ης σεζόν, το Cobra Kai νίκησε στο 51 ετήσιο Valley Karate Tournament και ο Terry Silver οργάνωσε τη σύλληψη του Kreese. Πλέον, ο Silver έχει τον απόλυτο έλεγχο του dojo, ενώ ο Johnny Lawrence έκανε ένα βήμα πίσω από το karate για να αποκαταστήσει τη ζημιά που έχει προκαλέσει, ειδικά με το Miguel.

    Δες, στη συνέχεια, το video και πάρε μια πρώτη γεύση:

    Το Cobra Kai αρχίζει να επεκτείνεται, αφού ο Silver ανοίγει πολυάριθμα dojos σε όλο το Valley. Φυσικά, ο Daniel LaRusso θέλει να τον σταματήσει και ενώνει τις δυνάμεις του με τον Chozen, προκειμένου να το καταφέρει. Από την άλλη πλευρά, ο Lawrence έχει αναλάβει μια άλλη αποστολή. Προσπαθεί να βρει το Miguel.

    Διαβάστε επίσης:

    Uncoupled: Τον Ιούλιο νέα κωμική σειρά με τον Neil Patrick Harris (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles