20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Στο δρόμο για τη χρεωκοπία η εταιρεία δανεισμού κρυπτονομισμάτων Celsius Network

    Τα κρυπτονομίσματα έχουν πάρει την…κατιούσα το τελευταίο διάστημα και όπως είναι λογικό υπάρχουν και μερικά «θύματα» στην πορεία. Η γνωστή εταιρεία δανεισμού κρυπτονομισμάτων, η Celsius Network, βρίσκεται στο δρόμο προς τη χρεωκοπία, με αποτέλεσμα να καταθέσει τα σχετικά έγγραφα για να μπει σε καθεστώς προστασίας.

    Το μέλλον της εταιρείας ήταν αβέβαιο τον τελευταίο μήνα και τώρα ελπίζει να συνεχίσει την λειτουργία της με τα εναπομείναντα 167 εκατ. δολάρια που διαθέτει σε ρευστό, τη στιγμή που τα δικαστήρια θα αναλάβουν τη διαδικασία αναδιάρθρωσης.

    Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, η Celsius Network διαθέτει περιουσιακά στοιχεία μεταξύ 1 και 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, όμως χρωστάει ανάλογα ποσά. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Το αίτημα έρχεται μετά τη δύσκολη αλλά απαραίτητη απόφαση της Celsius τον περασμένο μήνα να παγώσει αναλήψεις, ανταλλαγές και μεταφορές στην πλατφόρμα της για να σταθεροποιήσει την επιχείρησή της και να προστατέψει τους πελάτες της. Χωρίς τη διακοπή, η επιτάχυνση των αναλήψεων θα επέτρεπε σε συγκεκριμένους πελάτες -τους πρώτους που ενήργησαν- να πληρωθούν στο ακέραιο, ενώ θα άφηνε άλλους πίσω, να περιμένουν την Celsius να αντλήσει αξία από μη ρευστοποιήσιμα ή πιο μακροπρόθεσμα assets προτού λάβουν αποζημίωση».

    Διαβάστε επίσης:

    Summer is Magic με τις προσφορές της vivo! Το Y33S με τιμή στα €199,90 και δεν είναι… όνειρο θερινής νυκτός!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles