11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Στον “αέρα” ο 5ος κύκλος του “La Casa de Papel”

    Η δημοφιλής σειρά La Casa de Papel αποτέλεσε μια παραγωγή “φαινόμενο”. Καθηλώνει εδώ και χρόνια εκατομμύρια τηλεθεατές στον καναπέ και με κομμένη την ανάσα αναμέναμε την 5η και τελευταία σεζόν της ισπανικής παραγωγής που έσπασε κάθε ρεκόρ! Όλα ξεκίνησαν όταν οκτώ ληστές πήραν ομήρους και κλείστηκαν στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας. Ο εμβληματικός “καθηγητής” κατάφερε να παρασύρει την αστυνομία, προκειμένου να εκτελέσει το σχέδιό του.

    5 νέα επεισόδια διαθέσιμα

    Μερικά χρόνια μετά, είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε τα νέα επεισόδια, τα οποία ανέβηκαν σήμερα και στο ελληνικό Netflix. Οι φανς της σειράς μπορούν να παρακολουθήσουν τα πρώτα πέντε επεισόδια της 5ης σεζόν, που αναμένονται συναρπαστικά! Πρόκειται άλλωστε για μια καθηλωτική αστυνομική σειρά που κέρδισε Emmy, Premios Fénix, Premios Iris Καλύτερης Δραματικής Σειράς και άλλα 6 βραβεία.

    Στο νέο κύκλο, που αποτελείται από 10 επεισόδια, εκτός από τους γνωστούς πρωταγωνιστές, λαμβάνουν δράση και τρεις νέοι χαρακτήρες. Ο Μιγκέλ Άνχελ Σιλβέστρε (Sky Rojo, Sense 8) και ο Πάτρικ Κριάδο (υποψήφιος για Γκόγια για το La gran familia española και Ζωή Χωρίς Άδεια) είναι νέες προσθήκες στο λαμπερό καστ.

    Σύμφωνα με το δημιουργό και παραγωγό της σειράς Άλεξ Πίνα: «Μας πήρε πάνω από έναν χρόνο να αποφασίσουμε πώς έπρεπε να διαλυθεί η συμμορία. Πώς έπρεπε να διαχειριστεί την κατάσταση ο Professor. Πώς να προκαλέσουμε καταστάσεις μη αναστρέψιμες για τους χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι ο 5ος κύκλος του ‘’La Casa de Papel’’. Ο πόλεμος γίνεται ακραίος, αλλά αυτή θα είναι η πιο επική και συναρπαστική σεζόν».

    Τη σκηνοθεσία του 5ου μέρους της “Τέλειας Ληστείας” συνυπογράφουν οι Χεσούς Κολμενάρ, Κόλντο Σέρα και Άλεξ Ροντρίγκο.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Η Τέλεια Ληστεία: Μέρος 5 – Τόμος 1 | Επίσημο τρέιλερ | Netflix – YouTube

    Διαβάστε επίσης: Φήμες θέλουν την Apple να βάζει stop στην παραγωγή του Apple Watch Series 7! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles