15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Strange World: Η εκκεντρική οικογένεια Clade αποκαλύπτεται στο πρώτο trailer

    Μια νέα ταινία κινουμένων σχεδίων έρχεται στις 23 Νοεμβρίου 2022 από τη Disney, στην οποία συνδυάζεται η περιπέτεια με την επιστημονική φαντασία. Πρόκειται για το «Strange World», μια ταινία που έχει πρωταγωνιστές μια “δυσλειτουργική” οικογένεια εξερευνητών, τους Clade, που θα έρθει αντιμέτωπη με την πιο δύσκολη αποστολή της.

    Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της ταινίας, στο οποίο οι ήρωες εξερευνούν έναν funky πλανήτη αντιμετωπίζοντας διάφορους κινδύνους. Πρωταγωνιστής είναι ο Searcher Clade, ο οποίος είναι ο γιος φημισμένου εξερευνητή. Ωστόσο, ο ίδιος αυτοπροσδιορίζεται ως αγρότης που δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις περιπέτειες.

    Το σενάριο του Strange World υπογράφει ο Qui Nguyen, την παραγωγή έχει αναλάβει ο Roy Conli και στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Don Hall.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Thor: Love and Thunder: Νέο clip αποκαλύπτει “reunion” με το Mjolnir και τη Jane

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles