24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Succession: Που θα δεις της σειρά του HBO που “σάρωσε” στα EMMY Awards

    Η καλύτερη δραματική σειρά στα EMMY Awards, τo “Succession” του ΗΒΟ, με τον 3ο κύκλο να προβάλλεται αυτό το μήνα αποκλειστικά στη Nova, έρχεται σε έναν απολαυστικό μαραθώνιο το διήμερο Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό στα Novacinema και συγκεκριμένα στο Novacinema4!

    Έτσι, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε ένα ατελείωτο binge watching τον 3ο κύκλο στο Novacinema4 το διήμερο 17 & 18 Σεπτεμβρίου από τις 23:00, της πολυβραβευμένης σειράς, η οποία​ κατέκτησε συνολικά 4 Βραβεία στα Emmy Awards, εκτός της καλύτερης δραματικής σειράς, πήρε και τα βραβεία για το σενάριο σε δραματική σειρά, για τον Β’ καλύτερο ανδρικό ρόλο με τον Matthew Macfadyen και για το καλύτερο casting.

    Η σειρά είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα της ΕΟΝ On Demand, μαζί με περισσότερες από 3.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema & Novalifε διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημέρων.

    Διαβάστε επίσης:

    Δράση, μαγεία και αρκετό χιούμορ στο νέο trailer του Willow

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles