12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Super Mario Bros: Νέο trailer αποκαλύπτει τον Donkey Kong του Seth Rogen

    Μέσα στο Σαββατοκύριακο, η Nintendo αποφάσισε να μοιραστεί με τους fans ένα ακόμα trailer για την επερχόμενη ταινία Super Mario Bros. Το video, που έχει διάρκεια 30 περίπου δευτερολέπτων, αποκαλύπτει πρόσθετο περιεχόμενο από μια σκηνή που μικρή γεύση της πήραμε το Νοέμβριο. Το σημαντικότερο ωστόσο είναι ότι ακούγεται για πρώτη φορά η φωνή του Seth Rogen, ο οποίος υποδύεται τον Donkey Kong. Στο trailer, ο Mario φορά τη στολή γάτας, η οποία εμφανίστηκε αρχικά στο Super Mario 3D World το 2013, και ο Donkey Kong ξεσπά σε γέλια.

    Με το video της Κυριακής, η Nintendo έδωσε τη δυνατότητα στο κοινό να ακούσει ολόκληρο το cast του Super Mario Bros. Movie, που αποτελείται από τους Chris Pratt ως Mario, Jack Black ως Bowser και Anya Taylor-Joy ως Peach.

    Δείτε το video:

    Σημειώνεται ότι μετά την κυκλοφορία του δεύτερου trailer, ο δημιουργός του Mario Shigeru Miyamoto ανέφερε ότι η Nintendo επανασχεδίασε τον Donkey Kong για πρώτη φορά από το 1994 που πρωτοεμφανίστηκε ο πίθηκος στο Donkey Kong Country. Η εταιρεία απομακρύνθηκε λίγο από τον comical σχεδιασμό του Donkey Kong, προκειμένου να έρθει πιο κοντά στον original χαρακτήρα. Η ταινία The Super Mario Bros. θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στον κινηματογράφο στις 7 Απριλίου 2023.

    Διαβάστε επίσης:

    Scott Lang εναντίον Kang στο νέο trailer του Ant-Man and the Wasp: Quantumania

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles