20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Πόση μπαταρία ξοδεύει ο συνεχής διαμοιρασμός τοποθεσίας στο Swarm;

    Περίπου δύο εβδομάδες πριν κυκλοφόρησε σε Android και iOS η εφαρμογή Swarm, η οποία με την κυκλοφορία της χώρισε τη Foursquare εμπειρία σε δύο μέρη, το πρώτο με τη Foursquare εφαρμογή για εξερεύνηση τοποθεσιών και το δεύτερο με τη Swarm εφαρμογή για check in και σύνδεση με φίλους. Γνωρίσαμε τη Swarm εφαρμογή, ενώ το ανανεωμένο Foursquare θα το γνωρίσουμε μέσα στο καλοκαίρι.

    swarm neighborhood sharing battery drain

    Ανάμεσα στις νέες λειτουργίες του Swarm είδαμε τη λειτουργία neighborhood sharing, η οποία επιτρέπει το συνεχή διαμοιρασμό της τοποθεσίας του χρήστη προς τους φίλους του, χωρίς εκείνος να χρειαστεί να κάνει κάποιο check in. Η λειτουργία χρησιμοποιείται αθόρυβα στο παρασκήνιο, με τους χρήστες να ανησυχούν για τη μπαταρία της συσκευής τους όσο είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία και η ομάδα του Foursquare να δίνει επίσημη απάντηση.

    Για κάθε μία ώρα που περνά, η λειτουργία neighborhood sharing ξοδεύει περίπου το 0,7% της μπαταρίας μιας συσκευής, εφόσον φυσικά είναι ενεργοποιημένη. Επίσης, το προηγούμενο ποσό σε χρονική διάρκεια μιας μέρας μεταφράζεται με 20 λεπτά χρήσης του παιχνιδιού Angry Birds και επίσης ξοδεύει το ίδιο ποσό μπαταρίας με τη λειτουργία προτάσεων τοποθεσιών του Foursquare.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles