15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Συνεχίζεται κανονικά η ανάπτυξη του HoloLens 3

    Την προηγούμενη εβδομάδα αρκετά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το project για το νέο headset HoloLens 3 της Microsoft ακυρώθηκε. O Alex Kipman όμως, τεχνικός συνεργάτης της Microsoft και επόπτης του τμήματος Mixed Reality της εταιρείας, αντίκρουσε τους ισχυρισμούς με ανάρτηση στο Twitter.

    Η φημολογία ξεκίνησε όταν το τμήμα HoloLens βρέθηκε στο επίκεντρο αναφορά της ιστοσελίδας Business Insider, που έκανε λόγο για ένα προβληματικό τμήμα χωρίς ξεκάθαρο όραμα για τις συσκευές mixed reality. Το άρθρο ανέφερε ότι η ανάπτυξη του HoloLens 3 ακυρώθηκε το προηγούμενο έτος και ότι η συνεργασία της Microsoft με τη Samsung για την ανάπτυξη ενός νέου MR συστήματος ανάγκασε 25 περίπου υπαλλήλους να αποχωρήσουν από την εταιρεία και να αναζητήσουν καλύτερη τύχη στη Meta. Ο Kipman όμως έρχεται να ξεδιαλύνει λίγο την κατάσταση μέσω του Twitter, αναφέροντας ότι το HoloLens «τα πάει περίφημα».

    Διαβάστε επίσης:

    Παίρνει μέτρα η Meta μετά από ομαδικό βιασμό στο Metaverse

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles