21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Σύζυγος του Oscar Wilde η Emilia Clarke για την ταινία «An Ideal Wife»

    Η Emilia Clarke αποτελεί μια Αγγλίδα ηθοποιό που τα τελευταία χρόνια βρέθηκε στην πρώτη γραμμή, αφού ενσάρκωσε το ρόλο της Daenerys Targaryen στο Game Of Thrones και κατάφερε να συγκινήσει το κοινό όταν μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε. Ο ρόλος της Daenerys της χάρισε δύο υποψηφιότητες για Emmy Award το 2013 και το 2015, όμως η ηθοποιός είναι έτοιμη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα της.

    Η Clarke πρόκειται να υποδυθεί την Κόνστανς Λόιντ, την Ιρλανδή συγγραφέα που ήταν παντρεμένη με τον Oscar Wilde στην ταινία «An Ideal Wife», σε σκηνοθεσία της Χέλμερ Σόφι Χάιντ. Οι λεπτομέρειες της πλοκής της ταινίας προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί, ωστόσο αναμένεται, σύμφωνα με το Variety, να ρίχνει φως στη ζωή της Λόιντ, η οποία ήταν συγγραφέας και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών και συμμετείχε στο κίνημα για την αλλαγή του τρόπου ντυσίματος, το οποίο έκανε εκστρατεία για να επιτρέψει στις γυναίκες να ντύνονται με άνετα ρούχα και όχι με τα ασφυκτικά βικτοριανά φορέματα της εποχής.

    Διαβάστε επίσης:

    Black Adam: 250 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο box office

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles