21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    T-Mobile: Αγοράζει την εταιρεία του Ryan Reynolds για 1,35 δις. δολάρια

    Ο γνωστός ηθοποιός Ryan Reynolds αγόρασε τη Mint Mobile πριν από 3,5 περίπου χρόνια και έγινε το δημόσιο πρόσωπο της εταιρείας. Τώρα, ο πρωταγωνιστής του Deadpool αναμένεται να κάνει… απόσβεση της επένδυσής του και μάλιστα εντελώς απροσδόκητα. Η T-Mobile ανακοίνωσε τις τελευταίες ώρες μια νέα συμφωνία που προβλέπει την εξαγορά της μητρικής εταιρείας της Mint Mobile, της Ka’ena. Το deal ανέρχεται στο 1,35 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και μετοχές.

    Όπως έγινε γνωστό, η τελική τιμή θα εξαρτηθεί από την απόδοση της Ka’ena για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η Ka’ena κατέχει επίσης την Ultra Mobile, έναν πάροχο που επικεντρώνεται στις διεθνείς κλήσεις και την Plum. Ο Reynolds, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, κατέχει περίπου το 20 με 25% της Mint, τολμώντας ένα «διαφορετικό» επιχειρηματικό βήμα, από αυτά που συνηθίζουν οι celebrities. Μετά την πώληση θα εξακολουθήσει να αποτελεί το δημόσιο πρόσωπό της.

    «Ποτέ δεν ονειρεύτηκα ότι θα γινόμουν ιδιοκτήτης μιας εταιρείας τηλεπικοινωνιών και σίγουρα δεν ονειρεύτηκα ότι θα την πουλούσα στην T-Mobile», έγραψε ο Καναδός στο Twitter. «Η ζωή είναι παράξενη και είμαι απίστευτα περήφανος και ευγνώμων».

    Διαβάστε επίσης:

    Δεύτερος “γύρος” απολύσεων στη Meta – Έξοδος για άλλους 10.000 εργαζομένους (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles