11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Οι τεχνολογίες για να την βγάλετε καθαρή

    Το Digital Life είναι ένα site για την τεχνολογία στη ζωή μας. Το Digital Life παρέχει ενημέρωση και συμβουλές για ό,τι καινούργιο κυκλοφορεί, χωρίς να κρίνει ούτε τους αναγνώστες του, ούτε τους λόγους για τους οποίους επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις προτάσεις μας.

    Έτσι εάν κάποιος αναγνώστης επιθυμεί «να πάρει τον κακό το δρόμο και την άστατη ζωή», είναι χρέος μας να τον προφυλάξουμε από τη μακριά τσιμπίδα του Νόμου, παρέχοντας απόλυτη εχεμύθεια, κώδικες σιωπής, ομερτά και ιταλικές μακαρονάδες με τον καλύτερο τρόπο που ξέρουμε: Προτείνοντας τα καλύτερα τεχνολογικά εργαλεία που χρειάζεται ο μοντέρνος βαρόνος του υποκόσμου για να τη βγάλει καθαρή.

    Δεν θα καθυστερήσω άλλο, γιατί η συζήτησή μας μπορεί να παρακολουθείται (σε εσένα αναφέρομαι χαρτογιακά της NSA) και γιατί ενώ γράφω αυτό το άρθρο, οι σειρήνες των περιπολικών ηχούν μανιασμένες έξω από τα γραφεία μας.

    1600245_10202034914808525_1064545760_n

    Αυτές είναι λοιπόν οι νόμιμες προτάσεις μας:

    Προπληρωμένο τηλέφωνο                                                                                       

    Η επικοινωνία με τους συνεργάτες πρέπει να είναι συνεχής,αλλά και ασφαλής και καμία συσκευή δεν πρέπει να συνδέεται με το όνομα σας.
    Τα προπληρωμένα τηλέφωνα είναι ανώνυμα, δεν εντοπίζονται και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη δίκη σας, όταν τελικά τα σχέδιά σας
    σας φέρουν μπροστά στο εδώλιο.

    Website της επιχείρησής σας  

    1543705_10202034915808550_1383701676_n

    Πιθανότατα όχι ο πιο λεπτός τρόπος να διαφημίσετε της εγκληματικές σας δραστηριότητες, αλλά σίγουρα ο καλύτερος για να τραβήξετε την προσοχή υποψήφιων πελατών και της αστυνομίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί τo site Silk Road  το οποίο συνεχίζει να κάνει την εμφάνισή του, αντίθετα με της προσπάθειες του FBI.

    Συσκευές Anti-bugging

    bugdetector

    Δεν νομίζω να με περνάτε για τόσο αφελή που δεν σας έψαξα για κοριούς και άλλα τέτοια. Ο μοντέρνος εγκληματίας είναι πλήρως εξοπλισμένος με συσκευές που αναγνωρίζουν bugs, αλλά και κρυφές κάμερες, GPS trackers και τηλέφωνα που παρακολουθούνται. Παραδόξως, αυτές οι συσκευές πωλούνται ελεύθερα στο εμπόριο…

    Κωδικοποιημένο Video-Message Software

    Μετά την «παράλειψη» των Μυστικών Υπηρεσιών να μας αναφέρουν ότι μπορούν να παρακολουθούν τις συνομιλίες, να ενεργοποιούν κατά βούληση τα ακουστικά και τις κάμερες των smartphones και των υπολογιστών μας, καλή θα ήταν η επένδυση σε μία πλατφόρμα που προσφέρει καλύτερη απόκρυψη και κωδικοποίηση των δεδομένων. Πολύ καλή πρόταση για να σχεδιάσετε το επόμενο χτύπημά σας είναι μέσω του jitsi, πλατφόρμα που υποστηρίζει πλήρως κρυπτογραφημένες video-κλήσεις και instant μηνύματα.

    Η RAM που αυτοκαταστρέφεται

    1533431_10202034915128533_1498704131_n

    Χωρίς πλάκα, το gadget αυτό υπάρχει. Αποτελείται από μία συνηθισμένη RAM που διαθέτει δύο κουμπιά. Το ένα (πράσινο) γράφει πάνω στα παράνομα αρχεία σας, χωρίς να αφήνει κανένα ίχνος της ύπαρξής τους. Το δεύτερο κουμπί (κόκκινο) εξαφανίζει τη RAM σε ένα σύννεφο καπνού, προτού προλάβει να αποτελέσει καθοριστικό στοιχείο για την καταδίκη σας.

    Εφαρμογή Κωδικοποίησης για iPhone

    Επειδή τα προπληρωμένα τηλέφωνα δεν προσφέρουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις των smartphones, η εφαρμογή Wickr   δίνει τη δυνατότητα κρυπτογράφησης όλων των γραπτών μηνυμάτων, αλλά και άμεση διαγραφή τους, αμέσως μετά την αποστολή τους.

    Wickr-iPhone-app-01

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles