25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Τα γυρίσματα του Predator reboot ξεκινούν το φθινόπωρο!

    Ο Shane Black έκανε αποκαλύψεις για το επερχόμενο reboot του Predator. Πριν από καιρό είχε γίνει γνωστό πως το σενάριο είχε προχωρήσει πολύ με τον Fred Dekker να έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά για να φτιάξει κάτι που θα αναβιώσει το concept με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τώρα από αυτά που είπε ο Black (Iron Man 3) στο AFP μάθαμε επιπλέον πως το reboot θα στήσει κάμερες τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο!

    Predator2

    “Απ’ όσα γνωρίζω το τρένο έχει ξεκινήσει” θα πει ο Black που αποκάλυψε πως χρειάστηκε πολύ κουβέντα ανάμεσα σε στούντιο και παραγωγούς για να δοθεί το πράσινο φως, αφού πάντα υπήρχε στο πλάνο το reboot αλλά δεν είχε ποτέ συζητηθεί πραγματικά η περίπτωση του. Φαίνεται πως το ζύγισαν πολύ το πράγμα για να δουν εάν υπάρχει “εγγυημένη” απόδοση από ένα τέτοιο reboot αφού τα 50 με 60 εκατομμύρια ως budget θα χρειαστούν με το καλημέρα.
    Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικό με το καστ αν και το πρώτο όνομα που πρέπει να έχει κλείσει είναι ο…  50 Cent αφού άφησε να εννοηθούν διάφορα από τους social media λογαριασμούς του. Ο Arnold Schwarzenegger από την άλλη έχει πετάξει και εκείνος τις δικές του σπόντες πως είναι σε συζητήσεις για να ερμηνεύσει ξανά τον ρόλο του Alan ‘Dutch’ Schaefer. Το φιλμ έχει προγραμματιστεί, με τα τωρινά δεδομένα και αν όλα πάνε καλά, για το 2018.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles