15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τα ηνία της devolo Hellas αναλαμβάνει η Μαρία Καπελάκη

    maria_kapelaki_devolo

    Τη γενική διεύθυνση της devolo Hellas & Cyprus, αναλαμβάνει άμεσα η Μαρία Καπελάκη μετά την πρόσφατη απώλεια του Πέτρου Κοντζίνου. Η διοικητική ομάδα της devolo Hellas θα συμπληρώνεται από την Κατερίνα Δαφνή, που αναλαμβάνει καθήκοντα Key Account Manager για Κύπρο και Ελλάδα.

    Προερχόμενη από την D-Link, η Μαρία Καπελάκη που είναι κάτοχος B.A in Business and Management, Marketing orientation, από το London Guildhall University, ασκούσε μέχρι πρότινος καθήκοντα Consumer Manager της D-Link τόσο για την αγορά της Ελλάδας, όσο και για την αγορά της Κύπρου. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στις πωλήσεις και στο marketing καταναλωτικών προϊόντων, στην ανάπτυξη της λιανικής επιχειρηματικής στρατηγικής και της στρατηγικής μάρκετινγκ, καθώς στο παρελθόν έχει εργαστεί ως Marketing & Communications Manager, σε μεγάλη εταιρεία Digital & Offset Printing, αλλά και σε σημαντικές εταιρείες επικοινωνίας.

    Την ομάδα διεύθυνσης και πωλήσεων της devolo Hellas, συμπληρώνει η Κατερίνα Δαφνή, ως key account manager. Η Κατερίνα Δαφνή σπούδασε λογιστική στη Σχολή Διοίκησης Οικονομίας στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Χαλκίδας και έχει εργαστεί και στο παρελθόν ως υπεύθυνη καταστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, αλλά και σε λογιστήρια μεγάλων βιομηχανιών. Οι γνώσεις της στους τομείς της πληροφορικής και του marketing, καθώς και η εμπειρία της στον τομέα των πωλήσεων την καθιστούν ως την καταλληλότερη για αυτή τη θέση, πόσο μάλλον με την προϋπηρεσία της ως, επί αρκετά έτη, βοηθός πωλήσεων της devolo Hellas.

    Με τη νέα διοικητική δομή η εταιρεία στοχεύει στη περαιτέρω ενίσχυση της θέση της devolo στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά. Να σημειώσουμε ότι η devolo είναι μία Γερμανική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2002 και σήμερα απασχολεί περίπου 300 άτομα, κατέχοντας ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά Powerline.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles