15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τα κλασικά arcade games της Blizzard κάνουν… comeback!

    Μπορεί η φετινή digital BlizzCon να ήταν αφιερωμένη κυρίως στο Diablo (μάθαμε για τη νέα Rogue class, αλλά και για το remastered του Diablo 2), όμως στο περιθώριο της είχε και μια πολύ σημαντική ευχάριστη έκπληξη για τους fans! Όπως έγινε γνωστό, η Blizzard πρόκειται να προχωρήσει στο re-release των κλασικών arcade τίτλων της, σε μία πιο σύγχρονη μορφή όπως φαντάζεστε. Συγκεκριμένα, μέσα στο 2021 πρόκειται να δούμε τα Lost Vikings, Rock N Roll Racing και Blackthorne, τρία ιστορικά arcade games της Blizzard, τα οποία την έκαναν γνωστή στο παγκόσμιο gaming στερέωμα, πολύ καιρό πριν να κυκλοφορήσει τα εμβληματικά gaming franchises όπως είναι τα StarCraft, WarCraft, Diablo και Overwatch.

    Οι προαναφερθέντες τίτλοι θα περιλαμβάνονται στην arcade collection και θα είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσετε τα 30 χρόνια της ιστορικής εταιρείας. Φυσικά, και τα 3 games αναμένεται να υποστούν ένα σημαντικό ρετουσάρισμα και να προστεθούν αρκετά σημαντικά bonuses και έξτρα περιεχόμενο που σίγουρα θα λατρέψουν όλοι οι fans. Η εν λόγω συλλογή πρόκειται να κυκλοφορήσει σε PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch, ενώ θα είναι backwards compatible με Xbox Series X και PlayStation 5. Η εν λόγω συλλογή θα στοιχίζει περίπου 20 δολάρια και αδιαμφισβήτητα αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση για τους απανταχού λάτρεις του κλασικού gaming. Δείτε και το trailer για να πάρετε μια γεύση!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles