18.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Τα Minions επιστρέφουν τον Ιούλιο με νέα απολαυστική περιπέτεια (trailer)

    Μέσα στον Ιούλιο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του prequel της ταινίας “Εγώ, ο Απαισιότατος” που φέρει τον τίτλο Minions: The Rise of Gru. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε από την Illumination κι ένα νέο trailer, το οποίο παρουσιάζει τις περιπέτειες των ηρώων υπό τη μουσική συνοδεία του γνωστού Eminem.

    Στην επερχόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων, η οποία καθυστέρησε αρκετά μέχρι να μπει στην τελική ευθεία για τις αίθουσες, ο 12χρονος Gru, στη διάρκεια της δεκαετίας του 1970, φιλοδοξεί να γίνει άξιος θαυμασμού. Τα είδωλά του όμως είναι μια ομάδα κακών, που ονομάζονται Vicious 6.Ο Gru θα κάνει ό,τι μπορεί για να γίνει σαν κι αυτούς, με σκοπό να ενσωματωθεί στην ομάδα τους.

    Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Steve Carell ως Gru, Taraji P. Henson ως Belle Bottom, Alan Arkin ως Wild Knuckles, Lucy Lawless ως Nunchuk, Michelle Yeoh ως Master Chow, Jean-Claude Van Damme ως Jean Clawed, Russell Brand ως Dr. Nefario, Julie Andrews ως Marlena Gru, Dolph Lundgren ως Svengeance, Danny Trejo ως Stronghold, RZA και Pierre Coffin ως τη φωνή των Minions.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Πειθαρχική διαδικασία ξεκινά η Ακαδημία των Όσκαρ εναντίον του Γουίλ Σμιθ (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles