18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τα πάνω… κάτω στο Twitter μετά την εξαγορά από τον Elon Musk

    Μετά από αρκετά σκαμπανεβάσματα, ο Elon Musk έγινε και επίσημα ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter. Οι αντιδράσεις ήταν αναμενόμενες σε αυτή την περίπτωση και πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν ότι η εξαγορά του δημοφιλούς μέσου είναι το ακριβότερο αστείο που έχει κάνει μέχρι σήμερα ο CEO της Tesla.


    Κάποιοι celebrities αποφάσισαν μάλιστα να εγκαταλείψουν το Twitter, αφού ο Elon Musk έχει συμπάθειες αλλά και αντιπάθειες. Τα δεδομένα στην πλατφόρμα αναμένεται να αλλάξουν, αφού μετά το τέλος της σχοινοτενούς διαπραγμάτευσης με άφθονες ανατροπές, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο απέλυσε αμέσως τον Παράγκ Αγκραβάλ, τον επικεφαλής του Twitter, τον οικονομικό διευθυντή Νεντ Σιγκάλ και τον επικεφαλής νομικών υποθέσεων και πολιτικής Βιτζάια Γκάντε. Ο Musk τους είχε κατηγορήσει ότι παραπλάνησαν τον ίδιο και τους επενδυτές του Twitter σχετικά με τον αριθμό των ψεύτικων λογαριασμών στην πλατφόρμα.

    Άλλη μια αλλαγή που έρχεται είναι ότι 19 περίπου δολάρια τον μήνα θα πρέπει να πληρώνουν οι χρήστες του Twitter για να κρατήσουν το περιζήτητο μπλε «τικ» σηματάκι, που δείχνει ότι είναι ένας λογαριασμός δημόσιου ενδιαφέροντος (όπως π.χ. ενός διάσημου ατόμου, ενός οργανισμού κτλ) είναι αυθεντικός. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter θέλει να αρχίσει να χρεώνει το μπλε σήμα, αφού ελπίζει ότι θα αυξήσει τον αριθμό των χρηστών του Twitter που πληρώνουν συνδρομή, ώστε τα μισά έσοδα της εταιρείας να προέρχονται από αυτήν. Αναμένεται να δούμε τι ακριβώς θα συμβεί με το προσωπικό.

    Διαβάστε επίσης:

    Elon Musk: Ολοκληρώνεται την Παρασκευή η εξαγορά του Twitter

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles