15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τα πιο κουλά mods για το Resident Evil Village… Για γέλιο μέχρι δακρύων (video)!

    Χωρίς αμφιβολία, το Resident Evil Village ανήκει ανάμεσα στα πιο hot games της φετινής χρονιάς, καθώς η Capcom για μια ακόμη φορά έδωσε τον καλύτερο της εαυτό δημιουργώντας ένα Resident αντάξιο της πλούσιας ιστορίας του. Γνωρίζουμε βέβαια ότι από το πρώτο κιόλας announcement trailer του, όλα τα φώτα έπεσαν στην Alcina Dimitrescu (ή Lady Dimitrescu), η οποία δεν άργησε να αποκτήσει cult status, αποτελώντας ήδη μια από τις πιο εμβληματικές video game περσόνες όλων των εποχών (με τόσα πολλά cosplays ήταν απολύτως λογικό). Όπως μπορείτε να φανταστείτε λοιπόν, τόσο η Lady Dimitrescu, όσο και ο ευρύτερος dark κόσμος του παιχνιδιού, δεν θα μπορούσε παρά να αποτελέσει βούτυρο στο ψωμί των modders, οι οποίοι με το που κυκλοφόρησε το παιχνίδι πριν από μερικές μέρες κυριολεκτικά έλιωσαν, δημιουργώντας τα πιο αστεία και θεοπάλαβα mods για την PC version του Resident Evil Village.

    Και τι δεν έχουμε δει τις τελευταίες μέρες, καθώς η δημιουργική φαντασία των modders έχει πραγματικά… οργιάσει. Από όπλα «μπανάνες» και μυγοσκοτώστρες, μέχρι μια μείξη της Lady Dimitrescu με τον… Τόμας το Τρενάκι και φυσικά nude mods που δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία σε ότι έχει να κάνει με τα κάλλη της ύψους  2.90 μέτρων επιβλητικής βαμπιρέλας, μέχρι τη μεταμόρφωση των φρικιαστικών τεράτων σε Teletubbies και των survivors του χωριού σε cartoon ήρωες της Disney ακόμη και τη μεταμόρφωση του Chris Redfield σε… μωρό έχουμε δει! Πραγματικά, δεν σας κρύβουμε ότι ορισμένα από αυτά τα mods μοιάζουν ότι είναι βγαλμένο μέσα από τους χειρότερους παιδικούς εφιάλτεςΔείτε τη συλλογή που βρήκαμε στο YouTube video που ακολουθεί και με ένα search θα βρείτε πολλές ακόμη «απόπειρες» των modders, οι οποίες αλλάζουν τα φώτα στον κόσμο του Resident Evil Village…  

    https://youtu.be/OxOivweJ56o

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles