23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Τα στοιχεία μίλησαν! 34 εκατομμύρια συνδρομητές στο Xbox Game Pass

    Το Xbox Game Pass, η συνδρομητική υπηρεσία gaming της Microsoft απαριθμεί 34 εκατομμύρια συνδρομητές τον Φεβρουάριο του 2024. Η εταιρεία αποκάλυψε τον αριθμό σε ένα blog post όπου μοιράστηκε τα σχέδια της για το μέλλον του Xbox.

    Τι λένε τα στοιχεία για το Game Pass

    Ο τελευταίος αριθμός αποκαλύπτει ότι η ανάπτυξη του Game Pass έχει επιβραδυνθεί δραστικά. Από την έναρξη του Game Pass το 2017, χρειάστηκαν τρία χρόνια για να φτάσει τους 10 εκατομμύρια συνδρομητές τον Απρίλιο του 2020. Μέσα στους επόμενους πέντε μήνες, η εταιρεία πρόσθεσε 5 εκατομμύρια συνδρομητές και έφτασε τους 18 εκατομμύρια συνδρομητές μέχρι τον Ιανουάριο του 2021, με ρυθμό ανάπτυξης περίπου 90% ετησίως. Ένα χρόνο αργότερα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το Game Pass είχε 25 εκατομμύρια συνδρομητές. Τα τελευταία δύο χρόνια, το Game Pass πρόσθεσε 9 εκατομμύρια συνδρομητές, με μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης μόλις 18%.

    Το Game Pass επιτρέπει στους παίκτες να πληρώνουν μηνιαία συνδρομή για να έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε μια εξελισσόμενη βιβλιοθήκη παιχνιδιών που μπορούν να παίξουν στις κονσόλες ή τους υπολογιστές τους. Σε μια ανακοίνωση την Πέμπτη, τα μεγάλα “κεφάλια” του brand αποκάλυψαν σχέδια για να φέρουν παιχνίδια Xbox σε περισσότερες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των PlayStation 5 και Nintendo Switch, οι οποίες έχουν πολύ περισσότερους χρήστες από το Xbox. Παρόλα αυτά, προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια να προσφερθεί το Game Pass στις πλατφόρμες της Sony ή της Nintendo.

    Διαβάστε επίσης:

    Xbox: Άνοιξε ο δρόμος για τις άλλες κονσόλες – Το Diablo IV μπαίνει στο Game Pass – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles