23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Ταινία για τα δικαιώματα των ζώων σχεδιάζει ο Joaquin Phoenix

    Η προστασία των ζώων αποτελεί ένα μεγάλο πάθος για τον Joaquin Phoenix και γι’ αυτό θέλει να το μεταφέρει και στη μεγάλη οθόνη.
    Ο Αμερικανός ηθοποιός απέκτησε τα κινηματογραφικά δικαιώματα για το «Free the Animals: The Amazing True Story of the Animal Liberation Front in North America», ένα βιβλίο που έχει γράψει η πρόεδρος της οργάνωσης PETA, Ίνγκριντ Νιούκιρκ. Αφηγείται την ιστορία της «Valerie» νεαρής αστυνομικού, ο κόσμος της οποίας ανατρέπεται, όταν μαθαίνει για την κακοποίηση ζώων σε εργαστήριο δοκιμών.
    Το βιβλίο ακολουθεί τη «Valerie» καθώς συναντά ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να ρισκάρουν την ελευθερία τους για να σώσουν ζώα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αμφισβητήσουν το σύστημα αναλαμβάνοντας άμεση δράση. Μαζί τους ζει υπό διωγμόν, ενώ έχει ορκιστεί να τηρεί τον νόμο.

    Ο ίδιος ανέφερε:

    Μπορεί να μην μπορώ να βάλω κρυφά μια κάμερα σε ένα εργαστήριο στο Πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς, όπου ακρωτηριάζονται κουκουβάγιες, αλλά μπορώ να χρησιμοποιήσω τη φωνή μου για να διηγηθώ τα στιγμιότυπα των ερευνητών, εξηγεί. Μπορεί να μην μπορώ να τρυπήσω τα δίχτυα βαθέων υδάτων, αλλά μπορώ να «πνιγώ» σε μια δεξαμενή με νερό σε βίντεο της PETA για να ενθαρρύνω τους ανθρώπους να συμπάσχουν με τα ψάρια. Και δεν μπορώ να σώσω κάθε αγελάδα από το άρμεγμα μέχρι θανάτου, αλλά μπορώ να σώσω τον Indigo και τη Liberty, αναφέρει ο ηθοποιός θυμίζοντας την απόφασή του να σώσει μία αγελάδα και το μοσχάρι της από σφαγείο στο Λος Άντζελες.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα κινηματογραφική συνάντηση για Τζωρτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles