22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Tales of the Walking Dead: Πρεμιέρα στις 6 Φεβρουαρίου για τη νέα spin-off σειρά

    Ο κόσμος του The Walking Dead επιστρέφει μέσα από έξι διαφορετικές ιστορίες! Bασισμένη σε νέους και παλιούς χαρακτήρες από το σύμπαν της πρωτότυπης σειράς, η νέα spin-off σειρά ανθολογίας «Tales of the Walking Dead» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 22.40, αποκλειστικά στο FOX. Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 22.40. Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV.

    Δείτε το trailer: 

    Μέσα από έξι αυτοτελή επεισόδια, η νέα σειρά «Tales of the Walking Dead» εξερευνά τη ζωή των χαρακτήρων, μήνες και χρόνια μετά την αποκάλυψη και δείχνει πώς ο καθένας αντιμετωπίζει με απρόσμενους τρόπους τον τρόμο της επιβίωσης ανάμεσα στους walkers. Οι προσωπικές συγκρούσεις, που παρουσιάζονται σε κάθε επεισόδιο, θα δοκιμάσουν την ικανότητά τους να ξεπεράσουν απίθανες καταστάσεις, ενώ θα ενισχύσουν τη θέλησή τους για επιβίωση. Στο cast συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Terry Crews στον ρόλο του Joe, η Olivia Munn στον ρόλο της Evie, ο Jessie T. User στον ρόλο του Davon, αλλά και η Samantha Morton στον ρόλο της Dee.

    Τα νέα επεισόδια της σειράς «Tales of the Walking Dead» θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand.

    Διαβάστε επίσης:

    Έσπασε νέο ρεκόρ το The Last of Us! 5,7 εκατ. τηλεθεατές παρακολούθησαν το 2ο επεισόδιο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles